Vyzkoušejte spojení DOOSAN a Steelwrist za výhodnou cenu

Vyzkoušejte spojení DOOSAN a Steelwrist za výhodnou cenu

Pro všechny zákazníky jsme připravili lákavou nabídku, která se jen tak neodmítá – zkušební „balíček“, který obsahuje kolový bagr DOOSAN DX170W-7 a tiltrotátor Steelwrist X20 QUANTUM. Stroj s příslušenstvím vám připravíme a vy si ho jednoduše vyzkoušíte na své stavbě. Pokud se osvědčí, budete si ho moct pořídit za zvýhodněnou cenu. Podívejte se na video, jak tiltrotátor s kolovým rypadlem využívají na stavbě dálnice D3 u Českých Budějovic.


Záruka efektivity

Výhody naklápěcího rotátoru spočívají ve velké flexibilitě využití a v rychlosti a přesnosti práce. Pokud je nářadí upnuto na otočné hlavě, strojník si nemusí najíždět s celým strojem, což znamená jediné: úsporu provozních nákladů. Nejedná se přitom pouze o pohonné hmoty nebo pneumatiky; firma totiž ušetří i na počtu lidí, které by jinak potřebovala na staveništi a v neposlední řadě celé dílo dokončí mnohem rychleji. Výrobce Steelwrist v této souvislosti hovoří o úspoře 20 až 35 % provozních nákladů.

Dokonalá kombinace 
DOOSAN DX170W-7 a tiltrotátor Steelwrist X20
Tiltrotátor Steelwrist X20

Kolové rypadlo DOOSAN DX170W-7 má na ovládacím panelu k dispozici nový režim Naklápěcí rotátor, který lze zvolit pro zajištění optimalizovaného hydraulického průtoku do příslušenství. Jeho aktivací se maximalizuje přesnost práce naklápěcího rotátoru odstraněním zpětného tlaku, čímž se zvýší průtok a ovladatelnost. Tento režim také disponuje novým inteligentním hydraulickým systémem, který ve srovnání s předchozími modely přináší při práci s přídavnými zařízeními zlepšení přibližně o 30 %.



Tiltrotátor Steelwrist X20 je vybaven ovládacím systémem QUANTUM. Jedná se o vrcholný model, který má oproti standardnímu provedení tiltrotátorů jednu velkou výhodu: je napojen pouze na jeden hydraulický okruh stroje, ovládá se vlastními joysticky a má samostatnou řídicí jednotku, která si sama reguluje hydraulický průtok na základě manipulace s joysticky. Jednoduše řečeno, počítač si vyhodnotí, jaké množství oleje pustí do naklápění, do rotace a do kleští. Krabička s řídicí jednotkou se nachází v kabině za sedačkou strojníka; má displej a umí upozornit obsluhu na případné závady. Pro další varianty a fotografie navštivte odkaz s detailem produktu.

Kombinace kolového rypadla a tiltrotátoru umožňuje strojníkovi, aby pracoval rychle, plynule a přesně.

 

Kontaktujte našeho produktového specialistu pro bližší informace k zapůjčení rypadla a tiltrotátoru.

Vít Brůžek, produktový manažer DOOSAN a STEELWRIST

Tel: +420 725 891 721

E-mail: bruzek@garnea-as.cz



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení