Demoliční rypadlo pro všechny perfekcionisty

Demoliční rypadlo pro všechny perfekcionisty

Společnost Doosan je právem pyšná na svůj nový přírůstek. Je jím druhý model demoličního rypadla s velkým dosahem DX530DM. Tento nováček disponuje několika skvělými vlastnostmi, které z něj dělají nepostradatelného pomocníka při stavebních i demoličních pracích. 

Stejný stroj. Různé práce.

Tento model poskytuje perfektní flexibilitu díky modulární konstrukci výložníku a hydraulickému zajišťovacímu mechanismu. Díky těmto vlastnostem se každá výměna mezi výložníkem pro demolice a výložníkem pro zemní práce stává hračkou. K usnadnění výměny je navíc k dispozici speciální podstavec. Na jednom projektu se tak můžete bez problémů věnovat různým pracím s využitím stejného stroje. 

Celá konstrukce umožňuje velkou variabilitu. Výložník pro zemní práce může být dokonce namontován dvěma různými způsoby. Pokud je model osazen výkopovým výložníkem klasicky, může pracovat do výšky 13,5 m. Alternativní ohnutá konfigurace umožňuje pracovat s přídavným zařízením do maximální výšky 11 m. 

Maximální bezpečí i v nebeských výškách.

Hydraulicky nastavitelný podvozek, který lze vysunout až do šířky 4,37 m, zajišťuje optimální stabilitu při práci. Při přepravě lze podvozek zatáhnout na 2,97 m.

Velkým rozdílem oproti předchozímu modelu je u DX530DM výška čepu výložníku pro demolice, která činí až 27,5 m. U modelu DX235DM to bylo 18 m. Tento opravdu působivý pracovní rozsah umožňuje pracovat s tímto strojem v dosahu až 16,5 m. 

Nesmíme opomenout vynikající výhled z kabiny, která je sklopná a perfektně přizpůsobená právě pro demoliční aplikace. Ochranná mříž kabiny FOGS, bezpečnostní ventily pro výložník, mezilehlé válce výložníku a výstražný systém stability patří mezi standardní bezpečnostní prvky, které umožní obsluze cítit se maximálně bezpečně i při práci ve velkých výškách. 

Momentálně lze objednávat modely DX530DM a DX235DM. V první polovině tohoto roku se můžeme těšit na další model z rodiny demoličních rypadel, a to DX380DM.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení