DOOSAN se mění na DEVELON

DOOSAN se mění na DEVELON

Stavební stroje DOOSAN se mění na DEVELON

Zdroj: Tisková zpráva HDI

Výrobce stavebních strojů DOOSAN oznámil změnu jména značky na DEVELON. K této globální změně dochází od 18. ledna 2023.

 

DEVELON je kombinací anglických slov ‘Develop’ (rozvinout) a ‘Onwards’ (vpřed). Symbolizuje odhodlání společnosti HDI dále inovovat a rozvíjet své produkty pro budoucnost.

Logo DEVELON

Nové jméno je důležitým milníkem ve snaze společnosti posílit svou pozici ve světové elitě výrobců stavebních strojů. Ačkoliv se změní název, stroje DEVELON si zachovají svou typickou, výrazně oranžovou barvu. Stejně tak motto značky zůstává – Powered by Innovation.

Kolový nakladač DEVELON DL420CVT 

“Naše tři divize stavebních strojů již upevnily svá postavení klíčového pilíře obchodních aktivit HDI a vybudovaly pevný základ pro dosažení hlavních cílů a možné synergie v rychle se měnícím globálním ekonomickém prostředí,” uvedl Cho Young-cheul, generální ředitel HDI a dodal: “DEVELON bude lídrem na rychle se rozvíjejícím trhu elektrifikace a automatizace, a i nadále bude první volbou pro naše zákazníky.”

 

Více detailů k nové značce bude představeno v rámci virtuální akce ‘New Brand Showcase’ na sociálních sítích v průběhu února. Ukázka strojů s novou značkou DEVELON pak proběhne na veletrhu CONEXPO-CON/AGG 2023, který se uskuteční v Las Vegas, USA letos v březnu.

PROHLÉDNĚTE SI PORTFOLIO PRODUKTŮ ZDE

Stavební stroje DEVELON ovládly EXPO Lesní lom, podívejte se.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení