Doosan slaví další velký úspěch

Doosan slaví další velký úspěch

Dva nejdůležitější aspekty, které kupující při koupi těžkých strojů přirozeně zajímají, jsou celkové náklady na vlastnictví (LCO) a zachování hodnoty (HRV). Proto se Doosan při vývoji svých strojů zaměřil právě na tyto dva body. A tak není divu, že se mu daří v těchto základních podmínkách vyčnívat z řady.
Dokazují to výsledky soutěže LCO a HRV Award, kterou každoročně pořádá organizace EquipmentWatch, špička v oblasti dat, softwaru a hodnocení týkajících se oboru těžkých strojů. Ocenění “Lowest Cost of Ownership” (LCO) za nejnižší náklady na vlastnictví se hodnotí za období pět let užívání stroje, ocenění “Highest Retained Value” (HRV) je udělováno dle nejvyššího procenta zachování si své původní hodnoty. 


LCO a HRV Award jsou jediná ocenění svého druhu v našem oboru a pro nás je opravdovým potěšením oznámit, že Doosan letos bodoval již třetím rokem v obou dvou kategoriích. 


30tunové pásové rypadlo Doosan DX300LC-5 získalo cenu LCO Celkové náklady na vlastnictví v kategorii středně těžkých pásových rypadel. 
18,5tunové pásové rypadlo Doosan DX180LC-5 získalo cenu HRV Zachování hodnoty v kategorii malých pásových rypadel. 


Ocenění modelů DX180LC-5 a DX300LC-5 je pro nás důkazem, že stroje Doosan jsou vysoce hodnoceny pro svoji kvalitu a pro ideální poměr ‚cena/výkon’.


Tři kroky k nejlepší palivové účinnosti

Stejně jako naše vítězné modely, disponují všechna pásová rypadla Doosan několika důležitými inovativními funkcemi, které výrazně snižují spotřebu paliva. Ve třech nejzásadnějších krocích jsou to:

  • Trip Meter Setting, díky které může operátor denně sledovat spotřebu paliva přímo z ovládacího panelu
  • Auto Shut-Off, která zajišťuje automatické vypnutí motoru po předem nastavené době, kdy stroj běžel na volnoběh po stanovenou dobu
  • Smart Power Control (SPC), systém speciálně vyvinutý společností Doosan, který se stará o rovnováhu mezi výstupem čerpadel a dieselovým motorem. 


Jak snížit celkové náklady na vlastnictví


Téma, kterým se Doosan zabývá odjakživa a své technologie neustále přizpůsobuje novým a náročnějším požadavkům. Takže, co je u nás nového nyní?

  • všechna rypadla Doosan LC-5 jsou vybavena ložisky EM, která jsou mnohem účinnější než běžná ložiska, maximalizují odolnost stroje a snižují jeho hluk
  • díky novým předřazeným čističům vzduchu jsou značně prodlouženy servisní intervaly, je zvýšená doba provozu i samotná produktivita
  • nově jsme přidali rovněž ochranu vnitřního vzduchového filtru v kabině a přepracovali jsme filtry klimatizace, abychom usnadnili jejich výměnu
  • nový zvukový alarm, který upozorňuje obsluhu na vodu v palivu, umí po několika výstrahách také sám snížit výkon motoru a čerpadla
  • do všech rypadel Doosan jsme nainstalovali nejmodernější bezdrátový systém pro monitoring vozového parku DoosanConnect. 


Na ocenění našich rypadel jsme velmi pyšní a tento úspěch nás motivuje, abychom v inovacích pokračovali neustále dál. 



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení