Doosan uvádí nové rypadlo DX420LC-7

Doosan uvádí nové rypadlo DX420LC-7

Doosan s hrdostí oznamuje, že ve svém portfoliu přivítal nového člena rodiny, a to 43tunové pásové rypadlo DX420LC-7 Stage V. Jedná se o stroj, který přináší několik podstatných změn a vylepšení oproti modelům předchozí generace.

Nejvýkonnější motor

Toto pásové rypadlo má ve svém segmentu absolutně nejvýkonnější motor Scania DC13 Stage V, který poskytuje výkon 257 kW. S rezervou splňuje limity pro motory Stage V a nevyžaduje recirkulaci výfukových plynů.

Lepší spotřeba paliva

Tento motor v kombinaci s novou generací technologie Smart Power Control přináší o 3 - 10 % lepší spotřebu paliva (m3/l) než předchozí model.

Vyšší produktivita

Spojením systému Smart Power Control a nového regulačního ventilu Doosan Mottrol bylo opět dosaženo o 2 % lepší produktivity, a to při zachování nejlepších rypných, kyvných, tažných a zdvihacích sil pro tuto velikost stroje.

Výrazně snížená údržba DPF

Podstatnou změnou oproti starším modelům generace 5[1] [2]  je výrazné omezení potřeby údržby filtru pevných částic (DPF). Automatická regenerace má šestkrát delší interval a čištění popílku dosáhlo intervalu až 6000 hodin. Množství nahromaděného popílku a oznámení o úspěšné regeneraci sleduje obsluha přímo ze své kabiny.

Lepší ovladatelnost

Volba pracovního režimu je nyní jednodušší. Vybírat lze ze čtyř režimů výkonu a SPC oproti osmi možným kombinacím u stroje předchozí generace. Obsluha může nastavit režim výkonu (P+, P, S nebo E) při použití jednocestného i dvoucestného hydraulického okruhu.

Absolutní pohodlí

Nová kabina je ještě prostornější a ergonomičtější a nabízí pohodlí a ovládání na nevídané úrovni. Vysoce kvalitní vyhřívané sedadlo se stalo samozřejmostí. Zákazníci již standardně očekávají více funkcí, než mají konkurenční stroje a v Doosanu je můžou opět potěšit. Mezi nové funkce patří 8palcový dotykový barevný LCD panel s obrazovkou větší o 30 %, bezklíčové startování, vylepšený výkon klimatizace a odmrazování, LED lampa vevnitř a LED osvětlení zvenku, ultrazvuková detekce překážek, boční ochrana a vzduchový kompresor. 360° kamery standardně poskytují plnou viditelnost kolem rypadla a umožňují obsluze pozorovat dění kolem stroje seshora.

Kontrola nade vše

Správa vozového parku, sledování výkonu strojů, jejich zabezpečení a preventivní údržba je u Doosanu díky službě DoosanCONNECT pod absolutní kontrolou. Tento bezdrátový systém je nainstalován do novějších strojů již ve výrobě a zákazníci jej mohou v rámci mobilní sítě využívat bez jakýchkoli omezení.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení