Doosan vstupuje na trh s kompaktními nakladači

Doosan vstupuje na trh s kompaktními nakladači

Společnost Doosan Infracore Europe oznámila podpis exkluzivní dohody s Tobroco-Giant, lídrem na trhu kompaktních kolových nakladačů se sídlem v Nizozemsku. V rámci této dohody bude Tobroco-Giant vyrábět vybrané modely kompaktních kolových nakladačů ve spolupráci se značkou Doosan. Dostupné budou pro zákazníky v evropské prodejní síti.

Chris Jeong, CEO, Doosan Infracore Europe, uvedl: “Jsme velmi potěšeni tímto novým partnerstvím. Doosan Infracore neustále inovuje a rozšiřuje nabídku svých produktů. Naši zákazníci nově získají přístup ke kompaktním kolovým nakladačům od renomovaného výrobce.”

 

Toine Brock, CEO, Tobroco-Giant, řekl: “Právě oznámené partnerství s Doosan Infracore Europe představuje další milník v naší historii. Doosan je dobře známý svým důrazem na inovace a služby zákazníkům, což velmi rezonuje i s naší filozofií. Těšíme se, že společně ještě více rozšíříme trh kompaktních kolových nakladačů.

 

Doosan Infracore Europe představil hned pět modelů v hmotnostní třídě 3.650 až 5.000 kilogramů. Konkrétně se jedná o modely DL60-7 o hmotnosti 3.750 kg, DL65-7 o hmotnosti 3.650 kg, DL80-7 o hmotnosti 5.200 kg, DL80TL-7 o stejné hmotnosti s teleskopickým ramenem a DL85-7 o hmotnosti 5.100 kg. Tyto stroje jsou ideální do společností, které se zabývají manipulací s materiálem, půjčováním strojů a terénními úpravami, nebo do firem podnikajících ve stavebnictví či v zemědělství.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení