GARNEA: 30 let zkušeností na cestě k budoucnosti

GARNEA: 30 let zkušeností na cestě k budoucnosti

Firma začínala v jihočeském Neplachově na zelené louce. A to doslova. Doposud získané zkušenosti se zemědělskou činností byly základem pro myšlenku nabízet na jihu Čech kvalitní a odborníky ověřenou zemědělskou techniku včetně dostupných servisních služeb. Zájem byl obrovský. Rodinný podnik zanedlouho rozšířil své působení do celé České republiky. Postupně se k zemědělské technice připojila i komunální a stavební technika.

 

V roce 2019 se společnost GARNEA stala výhradním dovozcem stavební techniky korejské značky DOOSAN do České republiky. Úspěch prodeje strojů na sebe nenechal dlouho čekat. Hned první rok byl jedním z rekordních. Ve stejném roce pak firma rozšířila své portfolio o velkokapacitní zametače finské značky TROMBIA. Dalším chystaným milníkem v roce 2022 je otevření moderní prodejní, servisní a administrativní budovy pro stroje DOOSAN. Stane se součástí areálu sídla firmy v Neplachově.

 

Strategie firmy GARNEA se za celých třicet let nezměnila. Na prvním místě je zákazník. O jeho spokojenost pečuje stabilní tým 80 spolupracovníků. Odborníci na svém místě. Jsou otevření, aktivní a přátelští. To je způsob jednání, na kterém GARNEA po celou dobu své existence staví. Našim cílem je dlouhodobý úspěch na obou stranách.


Neustále rostete a my rosteme s vámi. Již 30 let. Děkujeme



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení