GARNEA oficiálním distributorem zametačů Trombia v ČR

GARNEA oficiálním distributorem zametačů Trombia v ČR

Finská  společnost Snowek Oy vyrábějící komunální techniku se dohodla se společností GARNEA a.s. na výhradním zastoupení značky Trombia v České republice. Trombia je první a jediný přídavný zametač na světě, který poskytuje podobné výsledky zametání a schopnost odstraňování prachových částic PM2,5, jako nejvyšší třída městských zametacích vozidel. Zametače Trombia byly na finský trh uvedeny v roce 2016. Od té doby se jejich prodej rozšířil do dalších sedmi zemí a společnost Snowek Oy pokračuje v další expanzi po Evropě a v Severní Americe.

 

Trombia zametací stroje využívají kolové nakladače při celoroční údržbě ulic a průmyslových areálů. Pomáhají tak veřejnému a soukromému sektoru zametat a sbírat ty nejjemnější prachové částice a současně optimalizovat dobu nečinnosti jejich strojů. Konstrukce zametače Trombia byla navržena tak, aby byla zcela bez filtrů, a to pomocí celosvětově patentované technologie kombinující tři následující kroky – odstraňování prachu vzduchovým nožem, mechanické zametání a cyklonový odlučovač. V zametací komoře stroje Trombia probíhá zametací proces zcela bez vody, což umožňuje uživatelům čistit a zametat s vyšší přesností a efektivitou.

 

”S rostoucí veřejnou debatou o problémech s polétavým prachem v České republice bylo fantastické začít spolupracovat se společností GARNEA a.s. jako oficiálním prodejcem na českém trhu. Společně poskytujeme řešení pro české obce a průmyslové areály, které denně bojují s prachem a musí plnit stanovené limity. Výkon zametačů Trombia již přesvědčil první zákazníky a velmi se těšíme na další spolupráci se společností GARNEA.”

Antti Nikkanen, CEO (generální ředitel), Snowek Oy

 

Pro obce, průmyslové areály a správce komunikací představuje zametač Trombia řešení jak pro těžší materiál, tak i pro odstranění jemného prachu s plně suchým povrchem po celý rok. Úspora času dosažená díky tomu, že není nutné doplňovat vodu a optimalizace strojového parku zvyšují celoroční efektivitu zametání. Investiční náklady na pořízení zametačů Trombia jsou okrajové v porovnání s obdobnými městskými zametači s vlastním pohonem a s podobnými schopnostmi zametání jemného prachu.

 

”Spolupráce se společností Snowek Oy je pro nás velkou příležitostí, protože chceme nabídnout produkty, které jsou efektivní, kvalitní a mohou skutečně prezentovat hodnoty naší společnosti. Je zřejmé, že požadavky na životní prostředí jsou stále důležitější a průmyslové společnosti se s nimi musí vypořádat. Se stroji Trombia jsme připraveni jim nabídnout to nejlepší možné řešení.”

Václav Baštýř, GARNEA a.s.

 

 

 

Bc. Petr Matějka

Produktový manažer značky Trombia

Tel.: +420 702 280 157

E-mail: matejka@garnea-as.cz

 

 

Snowek Oy je soukromá společnost zabývající se vývojem špičkových strojů pro údržbu silnic. Firma navrhuje, vyrábí a prodává pracovní zařízení pro kolové nakladače, traktory a bagry, zejména pro odstraňování prachu, sněhu a zametání ulic. Společnost sídlí ve městě Kuopio ve Finsku.









Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení