KDYŽ SI HRAJÍ VELCÍ KLUCI.

KDYŽ SI HRAJÍ VELCÍ KLUCI.

Už nějakou dobu jsme pociťovali potřebu se pochlubit naší horkou novinkou - skvělým demoličním bagrem DX235DM-5. Vzhledem k rozvolňování vládních opatření jsme se závěrem minulého týdne rozhodli uspořádat menší předváděcí akci, na kterou jsme pozvali omezenou skupinu zákazníků z celé republiky. Na stroj jsme namontovali demoliční nůžky VTN CK 14 s čelistmi typu CH, které váží společně s rychloupínačem úctyhodných 1.900 kg. Díky tomu bylo možné otestovat, jak se chová stroj s příslušenstvím i bez něj. S přehledem můžeme prohlásit, že manipulace tohoto zvířete (demoliční bestie) je naprosto dokonalá. Celé toto neplachovské testování samozřejmě proběhlo při dodržování doporučených hygienických opatření.

Otevřít fotogalerii na FB

Na vlastní kůži

„Demoličák“ disponuje hned několika vychytávkami. Pro lepší stabilitu při práci, a přitom snadnou přepravu stroje po silnici, lze využít hydraulicky roztažitelný podvozek. Sklopná kabina s náklonem až 30° umožní perfektní výhled a pohodlnou polohu při práci. Díky jedinečné konstrukci je zajištěna snadná výměna mezi výložníkem pro demolice a výložníkem pro zemní práce. V rámci jednoho projektu lze tedy stroj využít pro různé typy prací.

Když už, tak už

Počasí nám přálo, „kluci” si ne a ne přestat hrát, tak jsme se pustili do zkoušení dalších strojů. V terénu jsme si otestovali postupně pásový bagr DX225LC-5, kolové rypadlo DX165W-5 a nakonec nakladač DL420CVT-5 v tandemu s Trombií.

Akce měla velký úspěch, den jsme si parádně užili a všichni naši hosté byli rádi, že si mohli nejen „demoličák“ vyzkoušet přímo v terénu. A teď už se letíme připravit na očekávanou zvýšenou poptávku po tomto parádním stroji. 



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení