Nová hydraulická bourací kladiva řady HB

Nová hydraulická bourací kladiva řady HB

...BOURAJÍ VŠECHNY STARÉ ZVYKY!

Máme zde další novinku od společnosti DOOSAN Infracore Europe! Bude se hodit zejména tam, kde je potřeba rozbíjet beton anebo lámat kameny, ale kromě demoličních prací se hodí také pro běžnou výstavbu, pronájem, dobývání nerostných surovin a těžbu. Představujeme vám nový sortiment pěti hydraulických bouracích kladiv řady HB.

Bourací kladiva DOOSAN přináší úplně nový koncept. Vyznačují se vysokým výkonem, zjednodušenou konstrukcí a prodlouženou životností. Jsou samozřejmě speciálně optimalizovaná a plně certifikovaná pro rypadla DOOSAN s nosností od 1,2 do 15 tun.

Nezdolná síla bouracích kladiv

Pokročilý proces tepelného zpracování a použití vysoce kvalitních materiálů pro klíčové komponenty včetně válce a pístu umožnilo bez mrknutí oka prodloužit životnost hydraulických kladiv a poskytnout tak klientům až dvouletou záruku. Ve spojení s jejich zajímavou pořizovací cenou bylo možné dosáhnout skutečně nízkých nákladů na jejich vlastnictví.

V jednoduchosti je síla

Energie zdvihu pístu se akumuluje nabitým plynným dusíkem a bourací kladiva používají systém vnitřního ventilu s jednoduchou strukturou a menším počtem vnitřních částí. Tato zjednodušená struktura s sebou přináší také jednodušší údržbu. Přičteme-li k tomu vynikající servisní síť prodejců a produktových specialistů DOOSAN, obdrží klient jedinečný balíček komplexní podpory a garance vysoce kvalitního produktu.

Jako vždy přináší výhody i pro obsluhu

Při vývoji nové konstrukce bouracích kladiv mysleli v DOOSANu na dvě podstatné věci. Vibrace a hlučnost. Obojí se jim podařilo snížit na úroveň, která zajišťuje pohodlí jak pro obsluhu, tak pro okolí.

Uretanový tlumič zabraňuje vibracím, které by mohly poškodit nosič a zároveň rozmazluje obsluhu stroje. Přední hlava v sestavě s pouzdrem podepírá bourací kladivo, což tlumí rázy z nástroje. Kryt zajišťující nízkou hlučnost je ideální pro práci v městských zónách, kde je nutné snížit hladinu hluku.

Pro specifikace a výběr správného hydraulického bouracího kladiva právě pro váš model pásového či kolového rypadla DOOSAN jsou vám k dispozici naši produktoví specialisté v GARNEA a.s.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení