Nová řada univerzálních lžic pro kolové nakladače Doosan

Nová řada univerzálních lžic pro kolové nakladače Doosan

Jedním z prioritních cílů Doosan bylo rozšiřovat výběr příslušenství pro všechny stroje. A daří se! Právě byl totiž na trh uveden nový sortiment univerzálních lžic pro kolové nakladače Doosan. Pojďme se podívat, jaké výhody přináší. 

 

Větší kapacita

Lžíce disponují kapacitou od 2,0 do 6,7 m3.

 

Široká možnost konfigurace

Nová řada lžic určených pro univerzální použití je maximálně konfigurovatelná. Kromě možnosti volby typů zubů nebo přišroubovaných břitů na lžíci si zákazníci mohou vybrat z široké nabídky prvků, jako je způsob připojení, tvar spodní části lžíce, tvar břitu a tak dále. 

 

Výjimečný materiál

Většina lžic ke kolovým nakladačům je vyrobena z běžné ocele. U nových lžic byla použita speciální ocel Hardox®, která podstatně zlepšuje odolnost proti opotřebení. Tyto lžíce prostě vydrží déle. 

 

Chytré snížení spotřeby paliva

Navíc byly všechny části, které přicházejí do styku se zemí nebo materiálem, navrženy tak, aby usnadňovaly optimální pronikání do materiálu. Tím se chytře snižuje nejen opotřebení lžíce, ale také spotřeba paliva.

 

Nové tlumiče nárazů

Po dvouletém testování v náročném provozu bylo na lžících pro kolové nakladače použito inovativní řešení tlumičů nárazů. Dorazy na lžicích jsou nyní připevněny na odolné gumové podložce, která snižuje nárazy a hluk při zpětném pohybu lžíce. Zajišťuje to větší pohodlí obsluhy a snižuje namáhání jak konstrukce kolového nakladače, tak lžíce. Nad absorbéry navíc Doosan doplnil desky, aby se zabránilo vnikání nečistot. 


Bonus navíc … 

Vybrat tu správnou konfiguraci pomůžou zákazníkům prodejci strojů Doosan, kteří mají nyní k dispozici skvělý online nástroj určený pro optimální volbu lžíce. V osmi jednoduchých krocích se každý zákazník dozví, která lžíce nejlépe vyhovuje jeho individuálním požadavkům. 


Model Doosan DL580-5, s lžicí určenou pro univerzální použití o objemu 6,7 m3, nakonfigurovanou ve spolupráci s obsluhou stroje na pracovišti zákazníka.


Nové tlumiče nárazů na prototypu po 6000 hodinách práce. V sériové výrobě byly doplněny desky nad absorbéry, aby se zabránilo vnikání nečistot.




Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení