Nová sada pro kolové nakladače Doosan nejen pro zpracování odpadu a recyklaci

Nová sada pro kolové nakladače Doosan nejen pro zpracování odpadu a recyklaci

Tisková zpráva Hyundai Doosan Infracore

Společnost Doosan uvedla na trh novou sadu vybavení pro svou oceňovanou řadu kolových nakladačů DL-7 určených pro zpracování odpadu a recyklaci. Jedná se o první sadu tohoto druhu, která je navržena tak, aby obsluze pomáhala bezpečně pracovat v nebezpečných podmínkách. Práce v odpadovém hospodářství často zahrnuje prostředí s polétavým prachem, nečistotami a jinými nebezpečnými částicemi a materiály, ochrana obsluhy a stroje je proto klíčová.

Sada je k dispozici pro všechny modely kolových nakladačů společnosti Doosan od DL200-7 až po DL480-7, což je segment strojů Doosan, které se při práci s odpady nejvíce využívají.

Mezi hlavní prvky sady pro zpracování odpadu a recyklaci patří:

  • ochrana čelního skla
  • kryty ráfků
  • ochrana silničních světel (přední + zadní)
  • kryty pístnic ramena
  • ochrana středového kloubu
  • kryt předního rámu
  • ochrana spodní strany (přední + středová + zadní)
  • jemné mřížky nasávání vzduchu
  • kondenzátor klimatizace se širšími žebry
  • plné pneumatiky.

Nakladač - popisky

Sada obsahuje mnoho nových bezpečnostních prvků. Některé z nich budou k dispozici i jako volitelné příslušenství, takže si zákazníci budou moci vybrat sadu dle vlastního výběru a přizpůsobit tak své kolové nakladače konkrétním aplikacím. Společnost Doosan také připravuje poprodejní verzi sady pro ty zákazníky, kteří se rozhodnou nainstalovat sadu až po nákupu stroje.

Ochrana skla a světel

S novou sadou bude obsluha na těchto pracovištích moci pracovat bezpečněji a s větší jistotou a společnost Doosan navíc ve standardní výbavě poskytuje kondenzátor klimatizace s širšími žebry, který usnadňuje čištění a údržbu.

 

Sada pro zpracování odpadu a recyklaci dokonale ladí s dalšími prvky řady DL-7, jako je vzduchový kompresor, prodloužené rameno, rychloupínač pracovního nářadí, transparentní lžíce a další. Pro zajištění maximálního výkonu a všestrannosti jsou všechny nové kolové nakladače DL-7 standardně vybaveny přídavným hydraulickým okruhem s nastavitelným průtokem a funkcí stálého průtoku, což zajišťuje konstantní průtok pro hydraulicky poháněná přídavná zařízení. Nová sada vyvolala velký zájem návštěvníků stánku společnosti Doosan na veletrhu Bauma, kde byla poprvé představena, nainstalována a vystavena na kolovém nakladači DL280-7 nové generace.

Nakladač s bezpečnostním balíčkem

Pro více informací o stavebních strojích Doosan navštivte www.doosanequipment.eu nebo kontaktujte distributora pro ČR, společnost GARNEA a.s. na www.garnea-stavebni.cz.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení