Nové kolové rypadlo DOOSAN DX57W-7 splňuje všechna očekávání

Nové kolové rypadlo DOOSAN DX57W-7 splňuje všechna očekávání

Splnění normy a skvělé vylepšení

Společnost DOOSAN uvedla na trh nové 5tunové kolové rypadlo DX57W-7, které nejenom splňuje emisní normy Stage V při naprostém zachování všech skvělých vlastností jeho předchůdce, ale nabízí také několik novinek, které potěší.


Kromě nového motoru se můžeme těšit na řadu nových funkcí pro ještě větší komfort, pohodlí a konektivitu, přičemž se stále můžeme spolehnout na optimální výkon, palivovou účinnost a samozřejmě životnost. 


V základní výbavě tohoto modelu najdeme například systém DoosanCONNECT® pro správu telematiky, stereofonní systém s funkcí streamování přes Bluetooth integrovaný v přístrojové desce a USB nabíječku v kabině. Na přání je nově možné stroj vybavit LED světly, ultrasonickými senzory a 360° kamerou.


V kabině se výrobce opět postaral o vylepšení komfortu a pohodlí. Volant lze nastavit tak, aby vyhovoval obsluze. Jeho polohu, sedák či konzoli je možné nastavit nezávisle na sobě. Opěradlo sedadla a bederní opěrka disponují nastavením, jaké najdete v luxusních vozech. Vyhřívání sedadla je samozřejmostí. 


Perfektně funkční na všech frontách

Díky vynikající stabilitě a zvedací kapacitě lze model DX57W-7 použít nejen u hloubení výkopu a zemních prací, ale také pro aplikace, jako jsou nakládka a vykládka nákladních vozidel nebo přesun potrubí a materiálů. O maximální bezpečnost se stará zařízení pro výstrahu při přetížení a bezpečnostní ventily v hydraulických systémech výložníku. Rypadlo je díky své odolné konstrukci převodovky a náprav ideální i pro náročnější aplikace.


Pár čísel na závěr

Nový model kolového rypadla DX57W-7 pohání motor Doosan D24 Stage V s výkonem 42,5 kW (57 k). Provozní hmotnost tohoto modelu je 5,88 tuny (včetně pneumatik a lžíce o objemu 0,175 m3) a  maximální rychlost 30 km/h.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení