Rekordní prodeje Doosan na českém trhu v roce 2019

Rekordní prodeje Doosan na českém trhu v roce 2019

Společnost GARNEA se od ledna 2019 stala výhradním distributorem stavebních strojů značky Doosan na českém trhu, čímž pokračuje ve svém primárním zaměření dodávat zákazníkům kvalitní techniku pro práci v nejrůznějších oblastech stavebnictví a zemědělství. K poslednímu dni roku 2019 se podařilo mezi české zákazníky umístit rekordních 50 strojů, což představuje více než dvojnásobek prodeje za posledních šest let.

Doosan Group je firma s velkou tradicí. Byla založena v roce 1896 v Koreji a v současnosti je rejstřík jejich aktivit velmi široký – od výroby turbín pro elektrárny až po odsolovací zařízení či motory pro velké zaoceánské nákladní lodě. Společnost GARNEA na našem trhu zastupuje divizi Doosan Infracore, pod niž spadá prodej stavebních strojů. Mezi klíčové produkty patří kolové nakladače, pásová a kolová rypadla a kloubové dampry, jež nacházejí uplatnění nejen ve stavebnictví, ale také například v technických službách nebo zemědělských provozech.

Na český trh firma Doosan Infracore vstoupila již v roce 2013. Od roku 2019 pod výhradním zastoupením společnosti GARNEA, která se v rámci prodeje snaží poskytovat komplexní služby a dokáže tak pomoci například s financováním či získáním dotací pro své zákazníky, prodej strojů výrazně stoupl. „Jsme nadšeni z tak rychlého vzestupu značky Doosan na českém trhu. Díky tvrdé práci společnosti GARNEA se náš prodej výrazně zvýšil a mnoho českých zákazníků ocenilo kvalitu strojů Doosan i služeb společnosti GARNEA,“ uvedl Godehard Eidenhammer, vedoucí prodeje Doosan Infracore ve střední Evropě.

Tento rostoucí trend v počtu prodaných strojů chce společnost GARNEA v následujících letech udržet. Dalším cílem do budoucna je i nadále poskytovat prvotřídní servis stávajícím a novým zákazníkům. V centrále a v pobočkách po celé republice je proto připravena řada vyškolených techniků s bohatými zkušenostmi v oboru, kteří v případě potřeby vyjíždějí k zákazníkům v plně vybavených servisních vozech a poskytují jim téměř nonstop servis.

Aby byla možnost využití těchto výkonných strojů co nejširší, rozhodla se společnost GARNEA navázat spolupráci s finskou společností SNOWEK a v říjnu loňského roku rozšířila svůj sortiment o unikátní pracovní adaptér – zametací zařízení Trombia. Toto revoluční zametací zařízení kombinuje nejlepší funkce samohybných zametačů, přídavných zametacích zařízení a zametacích vozů, a to bez použití vody i přídavných motorů pro sání. Poskytuje nejlepší výsledky ve své třídě a jako první přídavný zametač na světě obdržel nejvyšší 4hvězdičkové hodnocení výkonnosti v mezinárodně uznávaném testu organizace EUnited.



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení