Sedmá generace kolových nakladačů je zde!

Sedmá generace kolových nakladačů je zde!

Úplně nová třída

Nový šestiválcový motor Scania DC13 splňuje emisní předpisy Stage V bez nutnosti recirkulace výfukových plynů (EGR), a to díky technologii následného zpracování, selektivní katalytické redukce, dieselového oxidačního katalyzátoru a filtru pevných částic (DPF). Životnost u DPF je vylepšena na více než 6000 hodin a obsluha je o jeho stavu zaplnění informována na novém 8palcovém dotykovém displeji.

 
Produktivita vyšroubovaná na maximum

Standardní kapacita lžíce dosahuje až 4,5 m3, což je nejvíce ve své třídě. Automatická pětistupňová převodovka Powershift a přední náprava s hydraulickou uzávěrkou diferenciálu ve standardu, umožňují tomuto modelu odvádět skvělou práci hlavně v prostředí s opravdu velkou zátěží. Produktivita byla díky těmto vychytávkám zvýšena o celých 7 %. Plynulé a citlivé ovládání hydrauliky se hodí zejména pro manipulaci se stavebním materiálem, při demolicích, při zpracování odpadu, recyklaci, těžbě a dobývání nerostných surovin. 

Palivová účinnost na jedničku

Díky systému řízení výkonu SAT2, který neustále skenuje činnost stroje a upravuje výkon motoru dle analýzy tlaku ve výložníku, tlaku čerpadla a výstupního hřídele, přináší motor Stage V až o 5 % nižší spotřebu paliva.

Luxus v kabině

Nový  Doosan Smart Key  umožňuje několik pohodlných funkcí. Spuštění stroje tlačítkem, dálkové ovládání dveří, zamykání a odemykání, odblokování dveří a vyhledávání jsou pouze základem. 
Nový joystick EMCV je další standardní výbavou, která obsluze umožňuje ovládat stroj plynuleji, přesněji a hlavně pohodlně. Citlivost ovládání si může každý nastavit přesně tak, jak mu vyhovuje. 
Displej dotykové obrazovky je zcela nový, ovládání velice intuitivní a obsluha má díky němu vše po ruce. Polohování, navigaci, nastavení stroje, informace o výkonu, vážení, zadní kameru a taky nápovědu.
Úplně nové, luxusní sedadlo Grammer Actimo XXL má regulované nastavení vodorovného a svislého odpružení, pneumatickou bederní opěrku a vyhřívání v základní výbavě.
Nová kabina navíc nabízí obsluze výrazně lepší zorné pole s minimem slepých míst a o 14 % větší prosklenou plochou. 
Volitelných vychytávek je u tohoto modelu také dost. Od elektricky nastavitelných zpětných zrcátek a systému pro snímání zátěže, přes čtyři až šest LED světel vpředu i vzadu, funkci světelné houkačky signalizující couvání, až ke vzduchovému kompresoru pro snadné čištění interiéru.

Správa vozového parku standardem!

Na modelu DL420-7 byl už ve výrobě nainstalován nejnovější bezdrátový systém pro monitoring vozového parku a majetku DoosanCONNECT TMS2.0. Poskytuje komplexní informace o zabezpečení strojů, o preventivní údržbě a hlavně o řízení výkonu strojů v duálním režimu (satelit, mobilní síť).
 
Nový model Doosan DL420-7 představuje se vším všudy hračku, se kterou je radost si hrát. 



Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení