Třetí a zbrusu nový DEMOLIČÁK DOOSAN DX380DM-7

Třetí a zbrusu nový DEMOLIČÁK DOOSAN DX380DM-7

Stávající modely DOOSAN DX235DM-5 a DX530DM-5 s velkým dosahem nyní doplnil zbrusu nový stroj sedmé generace DX380DM-7. Třicetistupňový náklon kabiny, veškeré bezpečnostní prvky v základní výbavě, perfektní stabilizace a okamžitá flexibilita. Systém výměnných výložníků je už jen třešničkou na tomto oranžovém dortu.

 

Působivé specifikace pro demolice

Sklopná kabina modelu DX380DM-7 s velkým výhledem poskytuje obsluze vynikající prostředí zvláště vhodné pro demoliční aplikace s velkým dosahem a s úhlem náklonu 30 stupňů. Maximální výška čepu výložníku pro demolice u modelu DX380DM-7 dosahuje 23 metrů.

 

U nového modelu demoličáku je rovněž zachován hydraulicky nastavitelný podvozek. Ten lze vysunout do maximální šířky 4,37 metru pro zajištění optimální stability při práci na demoličních plochách. Za účelem přepravy stroje je podvozek hydraulicky zatahovatelný na šířku 2,97 metru. Celý nastavovací mechanismus šíře podvozku spočívá v trvale promazávané vnitřní konstrukci válce, která minimalizuje odpor během pohybu a pomáhá předcházet jeho poškození.

 

K absolutnímu standardu patří u všech demoličních rypadel DOOSAN ochranná mříž kabiny FOGS. Dalšími nezbytnými prvky jsou bezpečnostní ventily pro výložník, mezilehlé válce výložníku a ramena a v neposlední řadě výstražný systém stability.

 

Více výložníků, vyšší flexibilita

Modulární konstrukce výložníku a mechanismus hydraulického zajištění spojovacích čepů poskytuje novému demoličáku DX380DM-7 vyšší flexibilitu stejně, jako i ostatním dosud prezentovaným modelům demoličních rypadel s velkým dosahem. Tato inovativní konstrukce umožňuje snadnou výměnu výložníku pro demolice za výložník pro zemní práce a vykonávání různých typů prací jedním strojem v rámci stejného projektu.

 

Konstrukce s více výložníky rovněž umožňuje namontování výložníku pro zemní práce dvěma různými způsoby. Což s výložníkem pro demolice přináší další flexibilitu s celkem třemi různými konfiguracemi u základního stroje.

 

K usnadnění výměny výložníku je k dispozici speciální podstavec, jehož základem jsou rychle vyměnitelné hydraulické a mechanické spojky. Používá se systém založený na hydraulických pístech, který zatlačuje zajišťovací čepy na místo a pomáhá při dokončení úkonu.

 

Model demoličního rypadla DX380DM-7 může být osazen výkopovým výložníkem v přímé konfiguraci, ve které lze pracovat do maximální výšky 12,73 metru.

Stručné specifikace pro demoliční rypadlo DOOSAN DX380DM-7

SpecifikaceHodnoty
Provozní hmotnost46,8 t
Maximální hmotnost nástroje3 t
Maximální výška čepu23 m
Celková šířka (vysunuto)4370 mm
Celková šířka (zataženo)2970 mm
Celková výška v přepravní poloze3310 mm
Celková délka v přepravní poloze15200 mm
Poloměr otáčení zadní části3530 mm
Maximální výkopový dosah (výkopový výložník)11170 mm
Maximální výkopová hloubka (výkopový výložník)7415 mm
Maximální výkopová výška (výkopový výložník)10435 mm
Rypná síla na lžíci (ISO)25,9 t
Rypná síla na rameni (ISO)18,9 t
Rychlost pojezdunízký rozsah – 3,0 km/h
vysoký rozsah – 5,4 km/h
Výkon motoru (čistý SAE J1995)240 kW při 1800 ot/min


Zpět
Nastavení soukromí a cookies

Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy.

Více informací a nastavení